restaurant-cover

Ertlio Namas

Didinga gastronominė istorija nusipelno rafinuoto pasakojimo. Restorano įkūrėjas ir virtuvės šefas Tomas Rimydis istorinę virtuvę ir bajoriškus jos skonius dekonstruoja derindamas tai, kas sena ir nauja, sentimentalu ir netikėta. Lietuviška virtuvė visada buvo atvira kulinariniams vėjams iš visos Europos, todėl įtakingų dvarų stalus kadaise nukloję patiekalai šeimos restorane atgyja šiuolaikinėmis, vakarietiškų madų įkvėptomis interpretacijomis.

Apie restoraną

Kaip ir anuomet, taip ir dabar, miestiečiams bei Vilniaus svečiams yra siūloma tik tai, kas sezoniška. Kartu su lietuviškais metų laikais kintantis meniu apsiriboja produktais, kuriuos galima nuskinti vietinio ūkininko darže, sumedžioti lietuviškoje girioje ar sužvejoti čia pat esančiame vandens telkinyje.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

NAMINĖ DUONA SU BUROKĖLIAIS IR SVIESTU

GRYBŲ SŪRIS

FAZANAS SU OBUOLIAIS, PETRAŽOLĖMIS IR ŠERMUKŠNIŲ PADAŽU

DUONOS SRIUBA SU ALUMI IR VERŠIENA

PULARDA SU GRIEŽČIAIS, MORKYTĖMIS, LAPINIAIS KOPŪSTAIS IR KOPŪSTŲ PADAŽU

KRIAUŠIŲ SALDĖSIS SU SLYVOMIS IR TOPINAMBŲ LEDAIS

AVIEČIŲ SALDAINIS

Šv. Jono g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas – Tomas Rimydis

Rezervacijai:

+370 637 33300

reservations@ertlionamas.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VI 17:00 – 20:00

Galerija